Trouwadviesgesprek

Trouwadviesgesprekken voor de tofste trouwlocaties en leveranciers en de mooiste ideeën voor jullie dag, zonder hiervoor zelf eindeloos te zoeken.

lEES HIERONDER VERDER

*Prijs is  incl. BTW, excl. reiskosten en o.b.v. 1,5 uur

Trouwadviesgesprek

Locatieaanbevelingen
Leveranciersaanbevelingen
Checklist; wat wanneer te doen
Advies over een concept voor de bruiloft
Prioriteitsbepalingen
Draaiboek
Timemanagement
Budgetmanagement


Yes, please!

Vanaf 
195,-

*

Jullie weten eigenlijk best wat jullie willen, maar waar te beginnen en hoe? Jullie zitten met de nodige vragen. Deze kunnen jullie allemaal stellen tijdens dit gesprek wat online of op locatie plaatsvindt. Ik zal jullie zo goed mogelijk adviseren en tips geven om te bepalen wat prioriteit heeft. Je kan hierbij denken aan onderstaande onderwerpen.

Roy van der Wens 

Werkwijze

Hoe moet je nou beginnen en waar moet je allemaal aan denken? Misschien zijn jullie al lekker bezig met het regelen en organiseren van de grote dag, maar hebben jullie specifieke vragen over leveranciers, een bepaald thema of juist jullie budget. Kortom, jullie zitten met de nodige vragen. Deze kunnen jullie allemaal stellen tijdens dit adviesgesprek wat online of op locatie plaatsvindt.
Cé no more, let's meet!

Wanneer jullie de deur uitlopen zijn jullie een stuk wijzer en kunnen jullie vol vertrouwen verder met het plannen van al het leuks!

Ook geef ik jullie een overzicht van waar je allemaal aan moet denken bij het plannen van jullie bruiloft en de nodige tips en tricks.

Jullie sturen me van tevoren de belangrijkste vragen toe per mail, zodat ik jullie echt goed kan adviseren en inspireren.

Roy van der Wens 

Other services

Ceremoniemeester

huwelijksreis plannen

weddingplanner

Alsnog een ander idee?

Elke bruiloft is uniek en vraagt om een andere aanpak. Bovengenoemde opties zijn slechts een richtlijn van wat ik kan betekenen voor jullie. Zouden jullie graag gebruik maken van een paar uurtjes trouwadviesgesprek én jullie vrienden ontlasten met de rol van ceremoniemeester? Of liever een uitgewerkt concept voor de bruiloft met aanbevolen leveranciers die hierbij aansluiten? Dat is allemaal mogelijk. Neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

SOAP fotografie

Roy van der Wens 

let's
connect

on Instagram

@ce_yes_weddings

WANNA KNOW
 MORE?