Huwelijksreis plannen

Ideeën en inspiratie voor de tofste, meest romantische, mooiste bestemmingen voor jullie huwelijksreis.

lEES HIERONDER VERDER

‘Let’s start travelling the world together’

*Prijs is incl. BTW, excl. reiskosten en o.b.v. 5 uur

Huwelijksreis plannen

Vanaf 
350,-

Het zou bijna gek zijn om met mijn liefde voor reizen en opleiding toerisme geen optie te bieden jullie te helpen met het regelen van die fantastische honeymoon! Want ook dit moet natuurlijk geweldig worden.

Ik ga met heel veel plezier op zoek naar de huwelijksreisbestemming van jullie dromen! Indonesië is voor mij heel bekend terrein, maar uiteraard zijn er tal van andere prachtige bestemmingen, waar ik jullie bij kan helpen.

DUS.... zijn jullie te druk om zelf alles uit te zoeken? Of vinden jullie het gewoon veel gedoe? Laten we dan samen afspreken om te kijken wat ik voor jullie kan doen. Aan de hand van dit gesprek kom ik erachter waar jullie naar op zoek zijn en zal ik een mooi reisplan samenstellen voor deze onvergetelijke huwelijksreis. 

Mochten jullie echt alles uit handen willen geven, kunnen ook alle reserveringen, accommodaties, activiteiten en transport voor jullie geregeld worden. 

*

Yes, please!

Werkwijze

We spreken ergens af voor een bakkie en kijken samen naar jullie idee van deze trip en hoe jullie de huwelijksreis voor jullie zien.Let's plan our honeymoon!

Indien gewenst kan ik ook de reserveringen, het transport of de activiteiten voor jullie regelen!

Aan de hand hiervan kom ik met mooie huwelijksreis tips en een paar ideeën voor bestemmingen. Aan de hand van jullie keuze werk ik een mooi reisplan uit en geef ik jullie alle informatie die jullie nodig hebben.

Wat zijn jullie specifieke wensen en eisen? Hoe lang willen jullie weg en wat mag het kosten? Willen jullie zon, sneeuw, iets avontuurlijks of juist een hele relaxte honeymoon?

SOAP fotografie

Next

Previous

Other services

Ceremoniemeester

TROUWAdviesgesprek

weddingplanner

Alsnog een ander idee?

Elke bruiloft is uniek en vraagt om een andere aanpak. Bovengenoemde opties zijn slechts een richtlijn van wat ik kan betekenen voor jullie. Zouden jullie graag gebruik maken van een paar uurtjes adviesgesprek én jullie vrienden ontlasten met de rol van ceremoniemeester? Of liever een uitgewerkt concept voor de bruiloft met aanbevolen leveranciers die hierbij aansluiten? Dat is allemaal mogelijk. Neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

SOAP fotografie

SOAP fotografie

let's
connect

on Instagram

@ce_yes_weddings

WANNA KNOW
 MORE?