Ceremoniemeester

Jullie weten hoe jullie bruiloft eruit moet gaan zien, maar willen jullie vrienden en/of familie liever niet belasten met de zware taak van ceremoniemeester. Ik help jullie de puntjes op de i te zetten, geef de nodige tips en zorg er uiteraard voor dat jullie dag zorgeloos verloopt.

Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek heb ik jullie een beetje beter leren kennen en heb ik een idee van jullie wensen.


Cé no more, let's meet!

Ik behoud het overzicht en zorg er uiteraard voor dat op de dag zelf iedereen het naar zijn zin heeft en alles op rolletjes verloopt. Zo kunnen jullie én jullie gasten optimaal genieten. 

Ik zorg dat alle leveranciers het draaiboek tijdig ontvangen.

Bij de laatste draaiboekbespreking, zetten we samen de puntjes op de i en vanaf dat moment neem ik jullie alles uit handen, zodat jullie je lekker kunnen voorbereiden en kunnen gaan genieten!

Ik ben op de achtergrond aanwezig voor vragen en geef jullie de nodige tips en tricks.

Ik stuur jullie een offerte met de overeengekomen zaken. Wanneer jullie hier enthousiast van worden gaan we samen verder aan de slag!

SOAP fotografie

Roy van der Wens 

Ceremoniemeester

Kennismakingsgesprek
Brainstormsessie 
Aanbevelingen van leveranciers
Detailbespreking op locatie
Last-minute contact met leveranciers 
Aanwezigheid op de dag zelf
Aansturen bruidspersoneel
Aanspreekpunt voor leveranciers en gasten
Gedetailleerd draaiboek


Yes, please!

Vanaf 1625,-

*

*Deze prijs is een vanaf prijs. incl. BTW, excl. reiskosten

Investering


Superlieve en professionele weddingplanner! Denkt goed mee en sluit goed aan bij de behoeftes van het bruidspaar. Celine zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is op de bruiloft, zonder dat je haar aanwezigheid direct doorhebt. Als je zoekt naar een goede weddingplanner, kies Celine!

Sjoerd & Suzanne

Other services

TROUWadviesgesprek

huwelijksreis plannen

weddingplanner

Alsnog een ander idee?

Elke bruiloft is uniek en vraagt om een andere aanpak. Bovengenoemde opties zijn slechts een richtlijn van wat ik kan betekenen voor jullie. Zouden jullie graag gebruik maken van een paar uurtjes adviesgesprek én jullie vrienden ontlasten met de rol van ceremoniemeester? Of liever een uitgewerkt concept voor de bruiloft met aanbevolen leveranciers die hierbij aansluiten? Dat is allemaal mogelijk. Neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

SOAP fotografie

let's
connect

on Instagram

@ce_yes_weddings

WANNA KNOW
 MORE?