About Cé yes

Cé yes is als weddingplanner gespecialiseerd in het organiseren van persoonlijke, informele en unieke bruiloften. Of het nu gaat om een relaxte bruiloft met de voetjes in het zand, een intieme bruiloft bij jullie in de achtertuin, of een groot feest op een bijzondere locatie.

Who's that girl?

get in touch

Wie zit daar dan achter? Celine, ofwel de Ce in Cé yes!

Naast het werken als weddingplanner bij Cé yes heb ik ervaring in het managen van een toffe horecazaak. Wanneer ik niet aan het werk ben ga ik het liefst zo vaak mogelijk op reis. Ik ben gek op alles wat met reizen te maken heeft zoals: nieuwe culturen ontdekken, lekker eten, verborgen plekjes ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten.

Daarnaast ben ik een echte bourgondiër en kan ik onwijs genieten van etentjes (met de lekkerste wijnen natuurlijk) met vrienden of familie. Als de tafel daarbij ook nog eens mooi gestyled is, ben ik helemáál blij!

Verder ben ik gek op mijn stad, Haarlem, waar ik inmiddels ruim 10 jaar woon. Een onwijs gezellige stad en met het strand om de hoek, want oh ja, ik ben ook dol op het strand!

SOAP fotografie

My favorites

Coffee

Ik kan niet zonder! Het liefst drink ik eerst een koffietje in bed voor ik de dag begin.

Ik ben echt verliefd geworden op dit land. Het liefst ga ik elk jaar terug!

Indonesië

Gek op nieuwe gerechten proberen, mét een goed glas wijn natuurlijk!

Uit eten gaan

tRaveling

Altijd in voor een nieuwe trip!

Roy van der Wens 

Roy van der Wens


Ik geloof binnen dit vak heel erg in het hebben van een klik met het bruidspaar. Ik ga zelf graag op zoek naar potentiële klanten waarmee ik me kan identificeren. Op die manier kan ik jullie beter begrijpen en uiteindelijk dus ook beter helpen. Persoonlijke communicatie vind ik erg fijn, het moet voelen alsof we echt een band opbouwen.

Met mijn jarenlange horeca-ervaring, organisatietalent en enthousiasme zorg ik ervoor dat jullie én jullie gasten worden ontzorgd en dat ook de voorbereidingen relaxed en leuk worden! Ik droom ervan de eer te hebben een heleboel bruidsparen te begeleiden richting én op hun bijzondere dag, die volledig bij ze past. Ook heb ik stiekem nog de nodige uitbreidingsdromen, maar die hou ik nog even voor me!


Cé no more, let's meet

Why choose Cé yes?

Vind je het leuk nog iets meer te weten over Cé yes en mij? Klik dan hier voor een interview wat ik deed met In de Buurt Haarlem!

let's
connect

on Instagram

@ce_yes_weddings

WANNA KNOW
 MORE?